Translate

perjantai 18. toukokuuta 2018

Viikon kuluttua määränpäässä

Tavarat miltei pakattu. Matkaanlähtö 28.4.2018. On helpottunut olo. Olen saanut hävitettyä suurimman osan jo tässä elämänvaiheessa tarpeettomasta tavarasta ja monien vuosien aikana kertyneestä paperimäärästä. Ystävät ovat ottaneet taulujani ja kudonnaisiani. Keravan Museo otti vanhoja valokuvia ja isoisäni ja äitini esineistöä. Isoisä asui Keravalla ja äiti vietti täällä nuoruutensa harrastaen urheilua. Seurakunta otti ison Kuvaraamatun, kirjasto kirjoja ja taideystävät taidekirjoja. Nuorten Jengasta hakivat monenlaista tavaraa ja sanoivat vievänsä tarpeettomat jätteisiin. Työpaja haki valmiiksi leikatut matonkuteeni, heillä on monet kangaspuut. Nypläystyynynkin otti eräs ystävä. Viimeksi Hamsterin Pesä eli käytetyn tavaran myyntipaikka haki valaisimia, kirjoja, huonekaluja, astioita. 
Vuokrattuun varastotilaan menee nyt sopiva määrä tavaraa odottamaan matkalta paluutani, ja silloin hankin uuden asunnon, paikkakutaa en vielä tiedä.


Varastoon tavarat pakattu

Matkatavarat pakattu

Kohteena Somalimaan pääkaupunki Hargeisa Afrikan Sarvessa.

1 kommentti:

  1. Voi mahoton, millainen elämänmuutos sinulla on ollut. että raaskit luopua kaikista rakkaista käsityöharrastukseen liittyvistäkin! Ihailtavaa. Hirveästi on minullekin kertynyt tarpeetonta tavaraa. Hävittämisen voisi aloittaa vaikka vanhoista papereista, joita on tuhottomasti.

    VastaaPoista