Translate

perjantai 4. elokuuta 2023

Uusi koti Saga Tammilinassa

Muutin Saga Tammilinna palvelutaloon 15.4.2023. 

"Talossa on upeat puitteet, monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Apu on käden ulottuvilla. Kuukausikustannukset koostuvat asumiskuluista sekä omien tarpeiden mukaisesta palvelukokonaisuudesta, jonka runkona on Kevytturva-palvelupaketti. Sen sisältö on: palvelupäivystys 24/7, turvapuhelin ja -ranneke, lounas, siivous joka neljäs viikko ja asukaskeskustelu joka neljäs viikko." (Tämä teksti Saga Tammilinna info)

Talo sijaitsee Neilikkatien ja Kielotien kulmassa Vantaan Tikkurilassa upean, iäkkään ja suojellun tammen kanssa samalla tontilla. Tästä myös Saga Tammilinna nimi, talo valmistui 2019.


Tammen lisäksi talon pohjoispäädyssä on upea taiteilija Marjaana Sorvojan upea muraali.


Asuntoni on viidennessä kerroksessa, vastapäätä Kukkakedon rakennuksia.


Asuntooni kuuluu keittiötaso kaappeineen, makuusoppi, olohuone, parveke ja turvalliseksi rakennettu kylpyhuone. Jopa pesualtaaseen lisätty valmistusvaiheessa 3 kädensijaa.
Talon ensimmäisessä kerroksessa on tasokas ravintola, seurustelutila, kirjasto, jossa voi lukea päivän Helsingin Sanomat. Pitkän käytävän varrella sairaanhoitajien päivystyshuone, toimistotiloja, juhlasali, jota käytetään myös fysioterapeuttien eri jumppatuokioiden tilana sekä elokuvien ja muiden ohjelma tuokioiden tilana. Lisäksi on kuntosali, sauna ja pieni uima-allas vesijumppaa varten. Alimmassa kerroksessa on pesula. Talossa löytyy myös jalkahoitaja ja kampaamo, jossa käy myös talon ulkopuolisia henkilöitä, siis Tikkurilan asukkaita. Ravintolassakin voi käydä talon ulkopuolisia. Ravintolan yhteydessä on terassi, sinä voi ihailla upeaa tammea.


Rakennuksessa on vielä yksi hienous. Kun useampikin asukas kulkee hissillä ja hissi pysähtelee eri kerroksissa, niin oman kerroksensa voi tunnistaa isokokoisesta kukka-aiheisesta seinäkuvasta. Tämä on ollut jo suunnittelijoiden oivallus. Siitä kiitos heille, toki muustakin suunnittelusta mutta minusta tämä kukka-idea on kaiken huippu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti