Translate

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Elämäkin on sukkulointia

Uusia tuulia

Edellisessä blogitekstissäni kerroin, että kangaspuissa ei ole lointa ja että kenties jatkossa kerron jostain muusta. No, nyt kangspuutkin on purettu ja siirtyvät muualle luomapuiden ja rukin ynnä muun rekvisiitan kera. Räsymaton taika kuitenkin elää ja kenties olen vain aikeissa etsiä kankaankudontaan jotain uutta.



Varastoon

Räsymaton taikaa

Olen siirtämässä koko huusholliani varastoon joksikin aikaa ja tutkailen uusia tuulia. Mutta tässä vaiheessa haluan antaa neuvon, älkää kerätkö romua ja tavaraa. Olen tänään saanut selvitettyä kellarivarastoni ja suoraan sanoen hävettää. Tämän lisäksi olen kerännyt lumppuja matonkudetarvikkeiksi. Nyt on melkoinen työ hävittää tuo kaikki ekologisesti ja ympäristöystävällisesti. Onneksi saan apua ystäviltä ja muiltakin tahoilta. 

Löysin kellarista aivan yllättäviä asioita, joita kaikkia en muistanut edes tehneeni. Oli ollut kankaan värjäystä ja kankaanpainantaa kasviväreillä, lovileikkausta esimerkiksi rukin lapa ja paljon, paljon muuta. Muun muassa nämä kaksi neitokaisen kuvaa öljyväreillä.


Tumma tyttö

Vaalea tyttö

Toivotan Hyvää Pääsiäistä vuonna 2018 tämän viimeisen kuvan myötä, on puiset, kirjaillut kupit keitettyjä kananmunia varten.

Hyvää Pääsiäistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti